Monday, 24 September 2012

Study Study Study

Assalamualaikum

"Apa khabar mu disana...lama sudah tak berjumpa...." hahahaha ceeewwwaahhhh...... menyanyi pula aku malam-malam ni kan. hehehe... (ambil mood nak buat assignment). Malam ni aku nak story-story sikit apa aktiviti aku sepanjang bulan September ni. Kalau korang baca title aku kat atas tu pun korang dah boleh agak apa aktiviti aku kan. Selain dari kerja mencari rezeki untuk aku and family, aku juga seorang pelajar part time. Biasa lah dulu lepas diploma aku terus dapat kerja. So abah kata kerja lah. Sayang kalau tak terima kerja tu. Kerja dah ok. Sekarang ekonomi kewangan aku dah stabil, aku sambung lah niat aku nak belajar. Tu yang jadi pelajar PJJ ni. 


So, ringkas-ringkaskan cerita, sabtu lalu aku masuk 1st kelas aku dengan penuh semangat RAYA. Mana tak nya mood raya tak habis lagi kot. hehehe.... Masuk je kelas pertama aku dah dapat tugasan and yang paling tak best assignment tu nak kena submit hujung bulan ni. Memang serabut lah otak aku ni. Dah la mood raya masih bersinar-sinar kat mata aku. hahaha...


Sekarang aku baru sem 3. Aku belajar dalam bidang Sains Pembangunan Manusia. Ada lah related dengan kerja aku sekarang. Walaupun kerja aku ni lebih kepada kanak-kanak dan masyarakat, aku tak kisah. Aku suka sangat dengan kerja aku sekarang. Eh, tetiba masuk bab keja pula. Dah melalut ni. hehehe... 


K lah, mood study dah datang ni. Nanti senang-senang aku update blog aku ni lagi.


 - ADIOS -


- S E L A M A T . M A L A M . S E M U A -



ni pic kat UPM



UPM lagi..hehehe...memang cantik  :)


6 comments:

  1. goodluck for both study and job <3

    ReplyDelete
  2. nice blog nice picture...jom blogwalking kat blog saya.. http://nisathelimitededition.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe tq sis... ok, jom2...
      follow2 lah blog sy jg... :)

      Delete