Tuesday, 4 September 2012

Adam Hawa :)

Assalamualaikum

Lamanya aku tak buka blog aku ni. Bz sangat sampai tak sempat nak ucap Salam Raya untuk korang semua kan? hehehe aku rasa tak la lambat sangat untuk aku ucapkan 

S E L A M A T . H A R I . R A Y A . and  
H A P P Y . M E R D E K A . D A Y .  :)
S E M U A ! ! ! !

Nak cita sikit pasal raya aku tahun ni. Aku bz teramat sangat sebagai anak dara Pak Zaidon and Mak Norhan hehe... Biasa lah nama pun anak dara kan, so duduk lah kat cerok dapoq untuk menjalankan tanggungjawab sebagai anak pompuan pasangan ni. Sibuk sangat kat dapoq sampai tak sempat nak snap pic raya untuk tahun ni... Sedih juga lah tapi aku tak kisah sangat pun, janji dapat beraya dengan family, tu pun dah kira bagus and seronok sangat. 

OK! Stop cita pasal raya. Now nak cita pasal drama bersiri  ADAM HAWA  yang rancak disiarkan kat Astro Mustika, setiap Isnin - Khamis, Jam 10 malam. Drama ni memang best gila sebabnya drama ni asalnya daripada cerita sebuah novel. Tapi aku lupa lah nama pengarang novel tu.... Yang pasti nama tajuk novel tu sama dengan tajuk cita ni... "ADAM HAWA". Aku tak baca pun novel dia sebab aku ni memang tak minat membaca novel. Tapi bak kata sorang akak kat tempat keja aku ni 


" MEMANG TERBAIK LAH CITA NI PIJA!! RUGI TAK TENGOK. SEKALI TENGOK MESTI NAK TENGOK LAGI. " hehehehe....


Sebenarnya aku minat sangat tengok cita ni sebab ada Hero Idaman aku. Sapa lagi kalau bukan Aaron Aziz! hehehe....  Pelakon wanita pula Nadia Nisaa. Seorang pendatang baru yang kian meningkat naik tapi kan, Nadia Nisaa ni sebenarnya dah lama berlakon. Baru sekarang dia muncul balik. Yang lagi BEST is Lagu Tema dalam drama ni. Siti Nurhaliza & Hafiz yang nyanyikan. Memang berhantu lah lagu ni. Dengaq sekali mesti nak dengaq lagi. 




Hensom gilaaaa Aaron pakai uniform pilot....hehe... 


Korang try lah layan lagu tema drama ADAM HAWA ni. Kalau korang tak pernah dengaq lagi lagu tema drama ni, mai aku bagi dengaq. 


sumber ilham lagu ni dari You Tube. Lepas ni korang boleh lah download...heheh memang  TERBAIK!!!
S A L A M  :)

1 comment: