Thursday, 19 September 2013

Story Morry

Assalamualaikum

Lamanya tak jengok blog sendiri....Dah macam mati je blog ni...Cian dia....Balik kampung lepas raya ja terus bz dengan kerja. Lepas raya pergi kursus kat Cameran. Lepas tu ada majlis Hari Raya Taska Maiwp. Bulan 9 pula terus pergi kursus kat Johor and 1 hari ada lawatan ke Singapura. Memang penat and bz yang teramat sangat. Setiap hari kena ulang alik dari taska ke HQ sebab nak settalkan kerja yang makin menimbun. Tu baru uruskan hal taska...Urusan admin tak settal lagi....Memang penat sangat badan ni. Sekarang sibuk pula dengan study. Malam-malam dah start buat asgmnt.... Ya Allah..... :(

Panjang pula aku membebel dalam blog ni kan. Hehehe....saja je nak luahkan perasaan sebab terlalu penat sangat. Sekali sekala cerita tentang diri sendiri best juga...hehehe...Korang nak tau tak, dalam masa yang sibuk teramat sangat ni pun aku boleh pula sibuk nak join contest...Hihihi....ni penangan daripada kak Aisah lah...Disebabkan dia aku dah terjebak dengan contest ni...hahaha.....

Ok lah...tak nak membebel lama-lama dalam ni. Aku ada share picture-picture sepanjang kursus untuk tontonan umum...hahaha.... 

Thank you korang semua sebab sudi layan blog yang tak seberapa ni. 

Sayang korang semua

SALAM

Mula-mula kursus kat Cameran


Hari Guru Maiwp


Sibuk tolong bos buat persiapan kursus kat Johor




 taska + tadika + sekolah rendah ISLAM yg paling canggih pernah aku tengok...memang best...



 cantik kan masjid ni

 welcome tu Hajah Maimunah Restauran...hihihi









 org kata kalau p singapo tak p tempat ni tak sah...