Saturday, 18 May 2013

Frust Lah

 Assalamualaikum

Kawan, hari ni aku frust betul lah dengan sorang lelaki ni. 
Aku minat gila dengan dia. Dari dulu sampai sekarang aku minat gila dengan dia. Mana tak nya, muka dia macam Johnny Depp. hehehehe....Aku sebenarnya minat gila dengan sorang pelakon lelaki ni. Nama dia Izzue Islam. Aku mula tengok dia berlakon dalam drama Cita & Cinta. Start drama tu lah aku memang minat dia. Tapi hari ni kecewa gila bila tengok tv tadi. Dia cakap dia dah nak kawin....Aduihhhhh.... frust menonggeng cek.... 
Hahaha...lebih-lebih pula aku ni kan. 



sama kan muka d'orang



Yang terbaru aku tengok drama lakonan dia is drama Bunga Merah Punya and drama Sebenarnya Saya Isteri Dia. Memang terbaik dua-dua tapi drama Bunga Merah Punya dah habis coz cuma ada 13 episod je.Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia still ada lagi setiap hari jumaat. Memang terbaik dua-dua drama ni. Aku memang layan lah walaupun aku susah nak tengok tv. hehehe.... Lagu-lagu dalam drama ni pun best. Aku ada attach kat bawah ni. Nanti korang dengar lah ye.



ni drama Bunga Merah Punya



ni pula drama Sebenarnya Saya Isteri Dia



"Angin Malam" layan....hehehe.....




2 comments:

  1. hehehe sweet sgt kan Mia??? hehehe nk mcm dia jg... :)

    ReplyDelete