Sunday, 13 January 2013

Outdoor Shoot

Assalamualaikum

Isnin malam aku dapat mesaj dari kawan kolej aku Nisa. Dia minta tolong snap kan gambar untuk letak pada bannner time dia kawin nanti. Aku kata ok ja..hehehe...tapi tak lah pandai sangat. Setakat snap and edit sikit-sikit tu boleh la. Then dia kt OK...tak kisah lah, janji ada...


Aku kata ok dan set kan time and place untuk shoot. So tempat nya udah dipilih dong...di Pullman, Putrajaya. D'orang pun setuju. Aku rasa korang semua pun tau kan Pullman memang tempat yang menarik. Kat sini banyak moment yang boleh diambil. Dekat jambatan boleh, dekat kolam renang boleh, dekat dalam lalang pun boleh...pilih je mana korang suka...Picture dalam lalang sesuai dengan tone yang d'orang nak...heheheh....habis lah korang...gatal-gatal badan lah jawabnya...hehehehe



gambar before edit



after edit


Ok tak korang? Bagi aku ok sebabnya aku ni bukan lah photographer professional pun. Snap suka-suka ja.. Lagi pun niat nak tolong kawan. Bawah ni ada lagi satu picture. Ni gambar pasangan pengantin dengan kakak ipar d'orang. 



macam suasana kampung je kan


Harap d'orang suka dengan hasil kerja aku

2 comments: