Friday, 27 December 2013

Kembali Menyinar

Assalamualaikum :)


Setelah sekian lama menyepi. Baru sekarang daku menyinar kembali. Hehehe...Jangan marah ye.... Nanti kena jual.... (bak kata P.Ramle)


Adat orang melayu kita, kalau nak menyunting bunga di taman, kena lah datang bersama adatnya.


Wah Wah Wah.... Bermadah pujangga aku pula malam ni. 


Nak share dengan korang semua kejadian 25hb Disember 2013 yang lepas, rombongan lelaki datang merisik aku. Hehehe.... jantung ni jangan ditanya lah. Dup Dak Dup Dak ja. Tuhan saja yang tau. 


Mulanya rombongan nak datang merisik biasa ja. Lepas berbincang dengan family aku, d'orang suruh datang merisik + bertunang. Buat 2 dalam 1 sebab family belah lelaki jauh sangat. Almaklumlah, Kedah lawan Pahang. Hihihi.... Majlis berlansung lepas asar. Bermulalah dengan kata-kata muqaddimah dari pihak lelaki. Abis saja perbincangan, sesi sarung cincin dijalankan...hahaha time tu turn jantung aku lagi laju...macam nak terkeluar dari dada lah...hihihi....



Satu gambar dulu ya... Nanti aku update lagi. 


S E L A M A T . M A L A M

A S S A L A M U A L A I K U M


No comments:

Post a Comment